Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda

Soal perkataan ini diberikan dalam stan pilihan ganda dan balasan yang terang dituli tebal semoga mudah diperiksa. Namun sungguh, daim teristiadat dipikirkan gelagatnya sedia tangkisan yang perlu dikoreksi. 38 Contoh Soal Suggestion dan Advice intonasi Inggris beserta sahutanSoal pilihan ganda soal no. 10 contoh soal skala dampak pilihan ganda dan jawabannya a. Soal must have to dan should pilihan ganda modals of obligation written by dbi thursday january 31 2019 6 comments must have to dan should yakni modals yang biasanya digunakan kepada membahasakan obligations atau kewajiban.Download contoh soal obligation beserta jawabannya. Contoh soal obligation dan jawabannya. Pada kesempatan danau ini bujang sama membincangkan tujuan akan halnya perkataan prohibitionapa itu prohibition. Itu yakni peristiwa tonjol suggestion. 11+ Contoh Soal Bep Kewirausahaan Pilihan Ganda.Contoh soal pilihan ganda obligation dan jawabannya. poster umumnya dipasang di keadaan adi yang ramai seakan-akan. 1 kondisi faktor if3 adalah. contoh soal pilihan ganda obligation dan jawabannya bank soal keturunan 8 smp k2013 kepada tertib koordinat soal pilihan ganda soal 1 perhatikan gambar di ulang inianalisis cema dalam penyelesaian soalKumpulan Soal - Soal SD SMP SMA. Search Results For: contoh-soal-obligation-beserta-jawabannya. Berikut ini ialah file buat contoh-soal-obligation-beserta-jawabannya yang bisa kalian unduh selaku gratis berdasarkan memisit tombol download mengenai tautan link di rujuk ini.

Contoh Soal Pilihan Ganda Obligation Dan Jawabannya

Contoh Soal MPKP Pilihan Ganda Untuk USBK - Bagian 3 Reviewed by Randu Arbitra on October 06 2019 Rating. Essay jaringan komputer dan jawabannya soal jaringan urat esensi umat 10 semester 1 soal pilihan ganda jaringan komputer doc soal pilihan ganda hendak. Jadi guna melihat permusuhan adapun pahala soal.35 Contoh Soal Modals Can, Could, Will dan Would By DBI 23 Jan, 2019 12 comments Soal Must, Have to dan Should Pilihan Ganda (Modals of Obligation) Too dan Enough: Fungsi, Perbedaan, Contoh Kalimat dan Soal Latihan Soal Explanation Text PG dan Essay Labels. Bank Soal Expressions-Latihan Soal Invitation Beserta Kunci Jawabannya-Invitation Text adalah suatu tipe text yang di mau atas untuk membujuk seseorang agar muncul ke tertib atau hajatan tertentu seakan-akan ajakan pernikahan, ajakan kesibukan rujuk tahun, ajakan mendalam konsorsium dll .Dalam perkara ini, kepada disajikan beberapa latihan soal invitation dan jawabannya.Admin blog Contoh Soal Terbaru 2019 juga menimba gambar-gambar lainnya terkait contoh soal necessity and obligation beserta jawabannya dibawah ini. Contoh Kalimat Expressing Obligation. Inilah pe-tunjuk perihal Contoh Soal Pilihan Ganda Integral Dan Pembahasan Kelas 11. Contoh file berikut ini adalah arakan bersandar-kan be...

Contoh Soal Pilihan Ganda Obligation Dan Jawabannya

19++ Contoh Soal Bahasa Inggris Obligation - Kumpulan

Expressing Obligation: Pengertian, Penjelasan, Contoh Kalimat dan Dialog By Pustaka Bahasa Inggris Posted on October 3, 2019 November 2, 2019 4.6 / 5 ( 282 votes ) Dear Readers, PustakaBahasaInggris.com - Hari ini abdi mengenai memperkenankan kalian beberapa objek terhadap sama Obligation.Contoh soal pilihan ganda untuk berkenaan aplikasi motor lunak bagi pendedahan dibawah ini komplet demi jawabannya. Soal pilihan ganda 1. Suatu perkakas lunak yang demi medium tentang user dan hardware yaitu. Soal pilihan ganda kepada qadha dan qadar beserta jawabannya contoh soal pmb ums surakarta contoh soal obligation pilihanMATERI TERKAIT SOAL PILIHAN GANDA OBLIGATION, PROHIBITIONS, DAN RECOMMENDATION ☞ Obligations ☞ Prohibitions ☞ recommendation. Mari kita kekal lihat contoh-contoh soalnya, oleh jawabannya muncul di penutup risalah ini. Choose the correct answer! 1. X : I'm leaving to go camping in Bantir this weekend.Contoh soal necessity and obligation beserta jawabannya. 3 contoh dialog expressing obligation lagu kalimat inggris - expressing obligation sama dengan perumpamaan yang mengekspresikan suatu keharusan. dalam bahasa inggris benar beberapa petitih yang dapat digunakan beri mengungkapkan suatu keharusan, seakan-akan: - it is an obligation… - it is compulsion… - must - have to - ought to.Download contoh soal pilihan ganda obligation beserta sahutan. Contoh soal suggestions dan jawabannya. Untuk mewujudkan kalimat berdisiplin tenses terang hanya mempunyai d kalau kata setelah about cepat diikuti bersandar-kan gerund meskipun bagian ini mengamalkan kata kerja v1. Contoh soal pustaka amatan pilihan ganda beserta jawabannya demikianlah makalah perihal

Contoh Soal Matematika Dasar Contoh Soal Gelombang Contoh Soal Ekonomi Kelas 10 Contoh Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 10 Contoh Soal Report Text Contoh Soal Past Continuous Tense Contoh Soal Simple Present Tense Pilihan Ganda Contoh Soal Ujian Ptt Pertanahan Contoh Soal Modal Auxiliary Contoh Soal Integral Tentu Contoh Soal Smart Gma

OBLIGATION, PROHIBITION, AND RECOMMENDATION - CONTOH SOAL BAHASA INGGRIS SMP KELAS 8

Hai semuanya. Contoh soal yang ingin kita share kalau samudera ini bersangkutan tentang subjek dialek Inggris kasta 8 merupakan soal informasi Obligations, Prohibitions, and recommendation. Bagi yang ingin melampas materinya silahkan klik/tap teledor tunggal materinya dibawah ini:

MATERI TERKAIT SOAL PILIHAN GANDA OBLIGATION, PROHIBITIONS, DAN RECOMMENDATION

☞Obligations

☞Prohibitions

☞recommendation

Mari kita qadim lihat contoh-contoh soalnya, kasih jawabannya jadi di penjuru bab ini.

Choose the correct answer!

1.     X : I'm leaving to go camping in Bantir

  this weekend.

        Y : Well, I think you . . . take a raincoat

  with you. It's the rainy season now.

        X : You're right.

A.    should

B.    must not

C.     should not

D.    don't have

2.     X : Put the rubbish in the dustbin. Y : Sorry.

A.    Don't be lazy.

B.    Don't say it.

C.     Don't litter.

D.    Don't run.

3.     Security : Excuse me, . . . you mustn't

    smoke here.

        Visitor    : Oh, I'm sorry.

A.    look at me

B.    listen to me

C.     look at that sign

D.    listen to the doctor

4.     What does the notice mean?

A.    People enau't permitted to throw rubbish here.

B.    People can get gasoline for their cars here.

C.     People must be careful with their hands.

D.    People must not steal things here.

5.     Which sign goes with the sentence

"Drivers mustn't park their cars here".

A.    

B.    

C.     

D.    

6.     Where can we probably find the notice?

"IT IS STRICTLY FORBIDDEN TO CLIMB ON THE RACKS"

A.    In a department store.

B.    In a swimming pool

C.     In a playground.

D.    In a library.

For questions 7 and 8, complete the dialogue below.

Linda : Why are you so sad?

Oscar : I have lost my ruler. Linda : (7) . . . did you put it? Oscar : I can't remember. Linda : Well, (8) . . .  things back to their    proper place so you can find them    easily. Oscar : I guess you're right.

7.     . . .

A.    Where

B.    Have

C.     Did

D.    Are

8.     . . .

A.    you should be happy.

B.    you should return

C.     you make use

D.    you did it

For questions 9 and 10, complete the dialogue below.

A : I went to Pulau Panjang last week.

B : Did you? I went there too, last       month. A : (9) . . . B : Well, the beach is OK, but elsewhere on        the island there was nothing to see. A : I agree with you. I think they should       put more interesting things to see. B : Yes. I think they should also provide       (10) . . .  to give information about       the island to the visitors. A : You're right.

9.     . . .

A.    Where did you go?

B.    Why did you go there?

C.     What do you think of the island?

D.    What can we do about the island?

10.       . . .

A.    a security post.

B.    Some guides.

C.     Some trees.

D.    A boat

For questions 11 and 12, complete the dialogue below.

Zookeeper   : Excuse me, young man.

Visitor           : Yes, sir. What's the matter? Zookeeper   : What are you doing? Visitor           : I'm feeding the tigers. Zookeeper   : (11). . . Visitor           : Why? Zookeeper   : The tigers are wild animals.

  They can be (12) . . .

  Besides, the food can harm

              the animals.

11.       . . .

A.    You must not feed the tigers.

B.    You should feed the tigers.

C.     You are feeding the tigers.

D.    You must feed the tigers.

12.       . . .

A.    tame

B.    funny

C.     beautiful

D.    dangerous

For questions 13 and 14, complete the dialogue below.

Mother         : It's 11pm now. Why are you

  still awake?

Laila               : (13) . . . this assignment

   tonight.

Mother         : OK, but (14) . . .  Going to bed

   late is not good for your

   health.

Laila               : OK, Mum.

13.       . . .

A.    I don't want to finish

B.    I must not finish

C.     I have to finish

D.    I can finish

14.       . . .

A.    you must go to bed late

B.    you must go to bed soon

C.     you should not go to bed

D.    you should go to bed late

For questions 15 and 16, complete the dialogue below.

Nora : Do you clean your room every day,

Alex  : (15) . . . In fact, I never clean my Nora : Your room must be very dirty, Alex  : No. My mother cleans it every day. Nora : Oh that's too bad. You should clean   your own room. (16) . . . too much   on your mother.

15.       . . .

A.    Always.

B.    Yes, I do.

C.     No, I don't.

D.    I usually do that.

16.       . . .

A.    Don't come

B.    Don't rely

C.     Help

D.    Rely

For questions 17 and 18, complete the dialogue below.

Salma : I don't know how to open this

   rubbish bin.

Ivan    : (17). . . your foot to push the pedal.    The lid will open. Salma : Wow! Interesting! So I don't

   (18) . . . use my hand to open

   the lid.

Ivan   : Right. It's a good invention,

   I think.

17.       . . .

A.    Use

B.    Using

C.     Using

D.    To use

18.       . . .

A.    have to

B.    should

C.     must

D.    can

The following text is for questions 19 and 20.

"DO NOT FEED THE ANIMALS"

19.       From the text, we can conclude that we . . . feed the animals.

A.    must

B.    should

C.     must not

D.    don't have to

20.       Where can we probably find the sign?

A.    At school.

B.    At the zoo.

C.     At an office.

D.    In a cinema.

The following text is for questions 21 to 23.

Linda is a new student. She is reading the class rules and talking about them with her classmate.

Class Rules:

o   Listen when others are talking.

o   Follow directions.

o   Keep hands, feet and objects to yourself.

o   Work quietly and do not disturb others.

o   Show respect for school and personal property.

o   Work and play in a safe manner.

21.       Linda       : What should we do when

         a teacher is talking?

Nyoman : You . . .

A.    must close your eyes

B.    mustn't tell others

C.     must listen ta her

D.    must talk to her

22.       Linda       : May we borrow others'

         belongings?

Nyoman : Sure, but you..

A.    should keep them personal

B.    must keep them for you

C.     should not return them

D.    must respect them

23.       Linda       : May we play in the

        playground?

Nyoman : Yes. We can play in the

        playground, but . . .

A.    we must be quiet

B.    we must play safely

C.     we should play hard

D.    we must not play with our friends

The following text is for questions 24 to 26.

Our Kitchen Rules:

·        If you empty it, fill it.

·        If you dirty it, clean it.

·        If you open it, fill it.

·        If you spill it, wipe it.

·        If you cook it, share it.

Aminah is talking about the kitchen rules in her house with her friend.

Aminah : Did you have any kitchen rules

       at home?

Sumarti : Oh, we don't have any. What        about in your house? Aminah : We have kitchen rules. Sumarti : Really? Like what? Aminah : Well, like when we spill        something, we (24) . . . Sumarti: Oh, what if you empty a jar? Aminah: You (25) . . . Sumarti: That's good. What if you cook       something?

24.       . . .

A.    must take it away

B.    should leave it

C.     must empty it

D.    must wipe it

25.       . . .

A.    must fill it

B.    must clean it

C.     must not do it

D.    must tell others

26.       . . .

A.    You must not cook.

B.    You must not share it.

C.     Don't forget to share it.

D.    You must cock something delicious.

For questions 27 to 30, complete the dialogue below.

Dadit         : My friends and I are going

          to go surfing this weekend,           Mum. Mrs Budi : Surfing? In this kind of

          weather? (27) . . . , Dadit.

          It's too dangerous. The waves

          must be big and it must be

          windy and cold at the beach. Dadit        : But we have planned it for a

         whole month, Mum. Please,

         (28)

Mrs Budi : OK. Let's listen to the weather

          forecast tomorrow. If it says

          that the weather on the

          weekend will be (29) . . .

          you may go. (30) . . . you           have to stay at home. Dadit        : Alright, Mum.

27.       . . .

A.    That sounds nice

B.    You can't go

C.     Let me go

D.    Please go

28.       . . .

A.    let me go

B.    you must go

C.     I want to stay

D.    it's very happy

29.       . . .

A.    fine

B.    bad

C.     cold

D.    windy

30.       . . .

A.    If not

B.    If it is

C.     However

D.    If you like it

Look at this picture and answer the questions 31 to 35.

31.       Visitor : Can we use mobile phones

     here?

Officer: No. You . . .

A.    must use a mobile phones here

B.    should use a mobile phones here

C.     don't have to use a mobile phones

D.    mustn't use any mobile phones here

32.       Visitor : Can we take pictures of the paintings?

Officer : No. You . . .

A.    must not use any cameras here

B.    should not have a camera

C.     must use a camera here

D.    should have a camera

33.       Visitor : Do we have to buy a ticket

     to enter the gallery?

Officer : Yes. . . .

A.    It's free.

B.    I don't know.

C.     It's Rp20,000.

D.    You can pay me.

34.       Visitor : Can I take my dog

     with me?

Officer : No. . .

A.    It's prohibited.

B.    It's alright.

C.     You can.

D.    Alright.

35.       Visitor : What else should

     we know?

Officer : Ah, you . . .

A.    mustn't eat inside the gallery

B.    mustn't walk around the gallery

C.     must speak loudly to the officer

D.    must leave the gallery immediately

The following text is for questions 36 to 40.

Hil My name is Lina. I want to describe briefly a building I have visited recently. The most incredible thing about the building is the shape. It's in the shapeof a giant turtle. I loved the shape of the building. It's so realistic. To enter the building, visitors had to pay Rp17,500 for adults and Rp12,500 for children. Inside the building, we were able to enjoy facilities, such pasak a giant aquarium with sharks, turtles and various fish in it, educational games, and a 3-dimensions film booth. I also liked the aquarium; the fish inside the aquarium seemed so close to the visitors. However, I didn't like the educational game section because almost all the games didn't work. The officer in the room was not helpful at all. He just sat in his chair and did nothing. Even worse, he was smoking, although there was a "No Śmoking" sign in the sektor.

36.       An adult . . . to pay Rp17,500 to enter the building.

A.    will

B.    must

C.     should

D.    has to

37.       The visitor . . .visit the giant aquarium to see sharks, turtles, and various fish.

A.    should

B.    must not

C.     should not

D.    don’t have to

38.       The management . . . the education games.

A.    should prepare

B.    must not give

C.     must place

D.    must fix

39.       the officer . . . the visitors.

A.    must stay

B.    should help

C.     must not come

D.    should not invite

40.       the officer . . . inside the building.

A.    must not smoke

B.    have to smoke

C.     should smoke

D.    must smoke

Key Answer

1

A

11

A

21

C

31

D

2

C

12

D

22

D

32

A

3

C

13

C

23

B

33

C

4

A

14

D

24

D

34

A

5

B

15

C

25

A

35

A

6

D

16

B

26

C

36

B

7

A

17

A

27

B

37

A

8

B

18

A

28

A

38

D

9

C

19

C

29

A

39

B

10

B

20

B

30

A

40

A

Itulah contoh soal dan akibat bulan-bulanan dialek Inggris kepada obligation, prohibition, dan recommendation. Mudah-mudahan  bisa berfaedah. Thanks.

Contoh Soal Necessity And Obligation Beserta Jawabannya - Contoh Soal Terbaru

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Necessity, Obligation, Beserta, Jawabannya, Terbaru

Contoh Soal Pilihan Ganda Obligation Dan Jawabannya - Dunia Sosial

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Pilihan, Ganda, Obligation, Jawabannya, Dunia, Sosial

Contoh Soal Pilihan Ganda Obligation Dan Jawabannya - Dunia Sosial

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Pilihan, Ganda, Obligation, Jawabannya, Dunia, Sosial

Contoh Soal Pilihan Ganda Obligation Dan Jawabannya - Dokter Andalan

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Pilihan, Ganda, Obligation, Jawabannya, Dokter, Andalan

Contoh Soal Pilihan Ganda Obligation Dan Jawabannya - Dunia Sosial

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Pilihan, Ganda, Obligation, Jawabannya, Dunia, Sosial

Contoh Soal Beserta Jawaban Obligation – IlmuSosial.id

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Beserta, Jawaban, Obligation, IlmuSosial.id

Contoh Soal Beserta Jawaban Obligation Pilihan Ganda – IlmuSosial.id

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Beserta, Jawaban, Obligation, Pilihan, Ganda, IlmuSosial.id

Contoh Soal Pilihan Ganda Obligation Dan Jawabannya - Dunia Sosial

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Pilihan, Ganda, Obligation, Jawabannya, Dunia, Sosial

19++ Contoh Soal Bahasa Inggris Obligation - Kumpulan Contoh Soal

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Bahasa, Inggris, Obligation, Kumpulan

Contoh Soal Pilihan Ganda Suggestion Dan Jawabannya - Dapatkan Contoh

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Contoh, Pilihan, Ganda, Suggestion, Jawabannya, Dapatkan

Soal Bahasa Inggris Sma Kelas Xi Dan Jawaban | Intelligence Quotient | Poetry

Contoh Soal Obligation Pilihan Ganda : contoh, obligation, pilihan, ganda, Bahasa, Inggris, Kelas, Jawaban, Intelligence, Quotient, Poetry