Stream film online

The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 Stream Swesub ~ Online HD Film (2014) Gratis

Rating: 6.7
The Hunger Games: Mockingjay - Del 1

The Hunger Games: Mockingjay – Del 1

The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 Stream Swesub Vi får följa vår hjältinna Katniss Everdeen när hon leder Panems tolv distrikt i ett uppror mot den korrupta huvudstaden Capitol. Kriget som kommer att avgöra Panems öde eskalerar och Katniss måste bestämma sig vem hon kan lita på och göra allt som krävs för att skydda sin familj och sina vänner. The Hunger games: Mockingjay, Part one är den uppmärksammade fortsättningen av The Hunger Games och The Hunger Games: Catching Fire och tredje filmen baserad på Suzanne Collins succéromaner.

 • Släpp: 2014-11-18
 • Produktion: Lionsgate / Color Force /
 • Utgivningsdatum:US 2014-11-18
 • Filmens budget:$125,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/The Hunger Games: Mockingjay – Del 1
 • Genre: Science Fiction Äventyr Thriller

Dela den här filmen till dina vänner

The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 Stream Online

The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 film

Direktör för film och besättning bakom The Hunger Games: Mockingjay – Del 1

 • Suzanne Collins/Novel
 • David Olson/Music Editor
 • Francis Lawrence/Director
 • Danny Strong/Screenplay
 • Peter Craig/Screenplay
 • Nina Jacobson/Producer

The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 – Film skådespelare och skådespelerska

 • Jennifer Lawrence/Katniss Everdeen
 • Josh Hutcherson/Peeta Mellark
 • Liam Hemsworth/Gale Hawthorne
 • Woody Harrelson/Haymitch Abernathy
 • Donald Sutherland/President Snow
 • Philip Seymour Hoffman/Plutarch Heavensbee

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 film en ligne gratuit,voirfilm The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 complet HD, Télécharger The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 film en francais hd, The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 film en ligne version complète, The Hunger Games: Mockingjay – Del 1 téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.4

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna – och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar – inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.

6.6

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner: The Scorch Trials

Thomas och hans gäng står denna gång inför en ännu större utmaning när de ska ta reda på allt om organisationen WCKD. De befinner sig nu i ett öde landskap,kallat ”the Scorch”, fyllt av dödliga hinder. Här slår de sig ihop med motståndsrörelsen och kämpar tillsammans mot WCKDs tunga armé. Men kanske är det för sent för att stoppa dem och deras fruktansvärda planer.

7.1

The Hunger Games: Hungerspelen

The Hunger Games: Hungerspelen

Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.

6.9

Divergent

Divergent

I en avlägsen och dystopisk framtid är samhället indelat i fem falanger där var och en representerar olika förmågor. Som tonåring är man tvungen att bestämma sig för om man vill stanna i sin falang eller byta till en annan. Vad man än väljer, så väljer man för resten av sitt liv. En tonårstjej som just ställs inför detta valet är Beatrice Prior. Hon bär på hemligheten att hon är en avvikande, vilket innebär att hon inte passar in i någon enskild falang. Om någon visste skulle det innebära en säker död, men samtidigt inser hon att hon kan förändra världen hon lever i och rädda de människor hon älskar.