Stream film online

Superman The Movie Stream Swesub ~ Online HD Film (1978) Gratis

Rating: 7
Superman the Movie

Superman the Movie

Superman the Movie Stream Swesub Vi får följa hela den fantastiska historien om hur vår vän kommer till jorden efter att hemplaneten Krypton exploderat, antar täcknamnet Clark Kent och möter superskurken Lex Luthor i en superkamp som får hela jorden att hålla andan.

 • Släpp: 1978-12-13
 • Produktion: Dovemead Films / Film Export A.G. / Warner Bros. Pictures /
 • Utgivningsdatum:GB 1978-12-13
 • Filmens budget:$55,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Superman the Movie
 • Genre: Action Äventyr Science Fiction

Dela den här filmen till dina vänner

Superman the Movie Stream Online

Superman the Movie full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Superman the Movie film

Direktör för film och besättning bakom Superman the Movie

 • Richard Donner/Director
 • Ilya Salkind/Executive Producer
 • Pierre Spengler/Producer
 • Joe Shuster/Characters
 • Jerry Siegel/Characters
 • Mario Puzo/Story

Superman the Movie – Film skådespelare och skådespelerska

 • Christopher Reeve/Superman / Clark Kent
 • Marlon Brando/Jor-El
 • Margot Kidder/Lois Lane
 • Gene Hackman/Lex Luthor
 • Ned Beatty/Otis
 • Jackie Cooper/Perry White

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Superman the Movie film en ligne gratuit,voirfilm Superman the Movie complet HD, Télécharger Superman the Movie film en francais hd, Superman the Movie téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Superman the Movie film en ligne version complète, Superman the Movie téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

6.6

Superman II

Superman II

Det börjar i rasande tempo när ett terroristgäng apterar en atombomb i Eiffeltornet som kommer att radera Paris från jordens yta. I sista sekunden lyckas stålmannen avvärja katastrofen och skicka ut bomben i världsrymden. Sen, när man inte tror att det kan bli mer hisnande, ÖKAR filmen tempot då den kraftiga explosionen frigör universums värsta superskurkar ur sitt intergalaktiska fängelse. Utrustade med samma krafter som Stålmannen anländer de till jorden och lierar sig med Lex Luthor för att ta makten över världen. Vad Stålmannen gör nu är…just ingenting. Han har just förlorat sina superkrafter och bara ett miraket kan rädda jorden undan förintelsen.

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Efter en mystisk frånvaro som dröjt flera år, kommer mannen av stål tillbaka till Jorden. Alltmedan en gammal fiende planerar att ta ifrån honom hans krafter en gång för alla, inser Superman att kvinnan han älskar, Lois Lane, har gått vidare i livet. Eller har hon det? I Supermans bitterljuva återkomst ställs han inför utmaningen att hitta ett sätt att komma Lois närmare och samtidigt hitta sin plats i ett samhälle som lärt sig att klara sig utan honom. I ett försök att skydda den värld han älskar från att förgöras, ger sig Superman iväg på en resa som tar honom från havets djup till yttre rymdens mest avlägsna platser.

5.3

Superman III

Superman III

Stålmannen har blivit en superslusk. Orakad och med flaskan i högsta hugg flyger han omkring i världen och ställer till oreda. Han rätar upp det lutande tornet i Pisa till förtret för alla turister och blåser sen ut den olympiska elden mitt på upploppet. Dessutom har han börjat vänsterprassla med en blond bimbo. Bakom förändringen ligger superskurken Webster och datageniet Gorman – och framför allt en bit Kryptonit: bergarten som får vår trikåklädda hjälte helt knäpp. Med Stålmannen satt ur spel och med en superdator som kan manipulera vädret och skapa orkaner och jordskred runt jordklotet ska de kunna ta makten över världen… Med sin budget på 220 miljoner kronor är “Superman III” den allra dyraste i serien. Det är också den roligaste, där Christopher Reeves superkrafter kompletteras med Richard Pryors superhumor, som vi tidigare sett prov på i “Chicagoexpressen” och “Dårfinkarna”.

8.4

The Dark Knight

The Dark Knight

Med hjälp av polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent åtar sig Batman att utrota den organiserade brottsligheten i Gotham för alltid. Tremannaväldet visar sig vara effektivt men de blir genast ett hett byte för det kriminella geniet Jokern, som orsakar anarki i Gotham och tvingar Batman närmare gränsen mellan hjälte och brottsling.