Stream film online

John Wick Stream Swesub ~ Online HD Film (2014) Gratis

Rating: 7.1
John Wick

John Wick

John Wick Stream Swesub John Wick, en före detta yrkesmördare, sörjer sin bortgångna fru. När den ryska gangstern Iosef Tarasov med sina kumpaner bryter sig in i Wicks hem för att stjäla hans Ford Mustang, råkar de döda hunden som Wick fått av sin fru. Wick jagar de tre männen för att hämnas vilket får Tarasovs far, maffiabossen Viggo, att i sin tur skicka en lönnmördare efter Wick.

 • Släpp: 2014-10-22
 • Produktion: Summit Entertainment / 87Eleven / DefyNite Films / MJW Films / Warner Bros. Pictures /
 • Utgivningsdatum:CN 2014-10-22
 • Filmens budget:$20,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/John Wick
 • Genre: Action Thriller

Dela den här filmen till dina vänner

John Wick Stream Online

John Wick full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens John Wick film

Peter

Aftonbladet´s RecensionAftonbladet 1/5John WickRegi Chad Stahelski, med Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Willem Dafoe, Adrianne Palicki, John Leguizamo, Alfie Allen.Thriller Inte för att Hollywood kommer att bry sig, direkt, men … någon gång måste man sätta ned foten och skriva att nu får det fan vara nog med meningslöst våld.Kunde ha gjort det vid premiären för ”The Equalizer” ( ), men ”John Wick” är bara så himla mycket ännu dummare.Ett blodbad där folk skjuts eller knivhuggs ihjäl på löpande band. Inga ­människoöden att engagera sig i, i princip alla roll­figurer i filmen är osympatiska yrkesmördare. En del av filmen utspelas på ett New York-hotell som är specialdesignat just för ­torpeder, med all den ­service de vill ha med diskreta läkare som syr och ­tejpar ihop dem efter ut­förda uppdrag.Handling?Tja, John Wick (Keanu Reeves) är en pensionerad yrkesmördare som sörjer sin döda fru, som gav ­honom en söt liten hund i present. Som minne av henne.Tre ryska gangsters, ledda av ”Game of thrones”-stjärnan Alfie Allen (bra på att se elak ut), stjäl John Wicks Ford Mustang av årsmodell 1969 och slår ihjäl hunden.Alfie Allens rollfigur är son till Viggo Tarasov (Michael Nyqvist), New Yorks ryska maffiaboss. Han läxar upp sonen och förklarar att Du bråkade med fel snubbe. Sedan tar John Wicks enmanskrig mot hela ryska maffian fart. Jag slutade räkna vid 50 mördade ryssar…Flera amerikanska recensenter hyllar filmen. Och visst, debuterande regissören Chad Stahelski – med lång rutin som stuntman och stuntkoordinator på många stora action­filmer – har åtminstone ­bemödat sig om att göra mordscenerna begripliga och spektakulära. Keanu Reeves och stuntmännen har fått slita ordentligt för sina gage. Inte så många närbilder och hysterisk klippning, utan längre ­filmade sekvenser där man i detalj kan studera hur man mördar en människa. Om man nu finner det under­hållande. Jag tycker bara alltihop blir till en mot­bjudande, klyschig och förutsägbar våldsorgie.”Vår egen” Michael Nyqvist, då?Tja, han behöver absolut inte skämmas för att han gör en sådan där typisk rysk maffiaboss med dialekt, yvigt skägg, diabolisk blick och våldsamma utbrott.Han lade säkert ner mer känslomässigt krut i Ulf Malmros film. Men fick förstås bättre betalt här. Och det är inte alla som har på sitt cv att ha slagits med ­både Tom Cruise och ­Keanu Reeves i stora Hollywood-filmer…SE I STÄLLET: Palestinska ”Muren” innehåller också action, fast i en välspelad och engagerande historia.VISSTE DU ATT… Michael Nyqvist tvingades sy 80 stygn i huvudet efter en olycka med en stuntman under inspelningen?JUST NU… behöver Keanu Reeves en framgång. Det mesta han har gjort på senare år har brakfloppat, senast ”47 Ronin”.

Direktör för film och besättning bakom John Wick

 • Chad Stahelski/Director
 • Derek Kolstad/Screenplay
 • Basil Iwanyk/Producer
 • Mike Witherill/Producer
 • David Leitch/Producer
 • Jonathan Sela/Director of Photography

John Wick – Film skådespelare och skådespelerska

 • Keanu Reeves/John Wick
 • Michael Nyqvist/Viggo Tarasov
 • Alfie Allen/Iosef Tarasov
 • Willem Dafoe/Marcus
 • Ian McShane/Winston
 • Lance Reddick/Hotel Manager / Charon

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder John Wick film en ligne gratuit,voirfilm John Wick complet HD, Télécharger John Wick film en francais hd, John Wick téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir John Wick film en ligne version complète, John Wick téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

5.3

I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine

I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine

Efter att ha blivit brutalt överfallen, ändrar Jennifer Hills sitt namn till Angela, flyttar till New York, och ansluter sig till en stödgrupp i förhoppning om ett bättre liv. Men när hennes nya väns mördare går fri, kommer Jennifer göra vad hon kan för att hämnas.

6.2

The Equalizer 2

The Equalizer 2

Robert McCall skipar en obeveklig rättvisa för de utsatta och förtryckta – men hur långt kommer han att gå när det gäller någon han älskar?

7.4

The Revenant

The Revenant

Under en expedition i den outforskade amerikanska vildmarken blir Hugh attackerad av en björn och lämnad att dö av de andra. I sin kamp att överleva får han utstå obeskrivlig sorg och att ha blivit bedragen av sin närmaste vän John Fitzgerald. Nu är han på jakt efter upprättelse i den bittra vintern och drivs bara av ren viljestyrka och kärlek till sin familj.

7.1

The Equalizer

The Equalizer

Robert McCall är en före detta hemlig specialagent som förfalskat sin egen död för att få leva ett lugnt liv i Boston. När en ung flicka vid namn Teri behöver räddning bestämmer han sig för att ge sig tillbaka in i hettan, och hamnar öga mot öga med ryska gangsters.