Stream film online

Lassie – Bästa Vänner För Alltid Stream Swesub ~ Online HD Film (1994) Gratis

Rating: 6.1
Lassie - Bästa vänner för alltid

Lassie – Bästa vänner för alltid

Lassie – Bästa vänner för alltid Stream Swesub Hunden som alla älskar tar språnget in i 90-talet i denna nya, spännande uppdaterade version av Lassie! Familjen Turner – pappa, styvmamma, lilla Jennifer och tonåringen Matt – har bestämt sig för att börja ett nytt liv på landet och lämnar staden för Virginias vildmarker. Flytten skapar problem för alla, speciellt Matt, som känner sig vilsen och ensam i den nya miljön. Som tur är får familjen hjälp av en hemlös collie som blir en del av deras liv – och Matt mognar avsevärt tack vare hundens osvikliga lojalitet. När du ser den otroliga collien skydda Matt från en morrande varg, rädda honom från ett våldsamt vattenfall och söka sig till honom för tillgivenhet, märker du att Lassie är mer än en berättelse om en pojke och hans hund – det är en berättelse om en pojke och den mest fantastiska hunden i världen!

 • Släpp: 1994-07-22
 • Produktion: Paramount /
 • Utgivningsdatum:US 1994-07-22
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Lassie – Bästa vänner för alltid
 • Genre: Action Äventyr Drama Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Lassie – Bästa vänner för alltid Stream Online

Lassie – Bästa vänner för alltid full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Lassie – Bästa vänner för alltid film

Direktör för film och besättning bakom Lassie – Bästa vänner för alltid

 • Daniel Petrie/Director
 • Matthew Jacobs/Writer
 • David Crank/Art Direction
 • Gary Ross/Writer
 • Elizabeth Anderson/Writer

Lassie – Bästa vänner för alltid – Film skådespelare och skådespelerska

 • Tom Guiry/Matthew Turner
 • Helen Slater/Laura Turner
 • Jon Tenney/Steve Turner
 • Brittany Boyd/Jennifer Turner
 • Frederic Forrest/Sam Garland
 • Richard Farnsworth/Len Collins

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Lassie – Bästa vänner för alltid film en ligne gratuit,voirfilm Lassie – Bästa vänner för alltid complet HD, Télécharger Lassie – Bästa vänner för alltid film en francais hd, Lassie – Bästa vänner för alltid téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Lassie – Bästa vänner för alltid film en ligne version complète, Lassie – Bästa vänner för alltid téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7

Pongo och de 101 dalmatinerna

Pongo och de 101 dalmatinerna

Hemma hos Roger och Anita är lyckan total – deras dalmatiner Pongo och Perdita har fått en kull med hela 15 gulliga små valpar. Men plötsligt en dag är alla valpar bortrövade! Inte nog med det, varenda dalmatinervalp i hela London är spårlöst försvunna. Vem kan ha tagit dem – och varför? Stora Hundlarmet går och hundar av alla sorter hjälps åt att leta. Spåret leder inte helt oväntat till den lömska och opålitliga Cruella de Vil, som alltid drömt om att få göra en prickig päls.

7.1

A Dog's Purpose

A Dog’s Purpose

Vad är egentligen meningen med ett hundliv? Det är något som golden retriever-valpen Bailey försöker komma på när han blir räddad av pojken Ethan. Genom ett långt liv lär Bailey sig att älska sin människa, men han får aldrig veta exakt vad hundlivet går ut på. Men det kommer fler chanser när Bailey gång på gång återföds som en ny valp. Genom Baileys många liv börjar det så sakteliga gå upp för honom vad hans livs egentliga mening är där ute bland alla människor som saknar kärlek i sina liv – vid sidan av den eufori som bacon framkallar och insikten om varför det är så viktigt att nosa andra hundar i baken.

6.9

Game Night

Game Night

Max och Annies regelbundna spelkvällar tas till en ny nivå när Max bror Brooks anordnar en fest med ett mordmysterium fullt av falska brottslingar och poliser. Plötsligt blir Brooks kidnappad, men det är ju bara en del av spelet…. Eller?

7.1

John Wick

John Wick

John Wick, en före detta yrkesmördare, sörjer sin bortgångna fru. När den ryska gangstern Iosef Tarasov med sina kumpaner bryter sig in i Wicks hem för att stjäla hans Ford Mustang, råkar de döda hunden som Wick fått av sin fru. Wick jagar de tre männen för att hämnas vilket får Tarasovs far, maffiabossen Viggo, att i sin tur skicka en lönnmördare efter Wick.