Stream film online

Batman Unlimited: Animal Instincts Stream Swesub ~ Online HD Film (2015) Gratis

Rating: 5.3
Batman Unlimited: Animal Instincts

Batman Unlimited: Animal Instincts

Batman Unlimited: Animal Instincts Stream Swesub När Gotham plågas av brott som begås av en skurkliga med djur-tema där The Penguin, Silverback, Cheetah, Killer Croc och Man-Bat ingår, måste Batman, Red Robin, Nightwing, Green Arrow och The Flash hjälpas åt för att stoppa dem.

 • Släpp: 2015-05-12
 • Produktion: Warner Bros. Animation /
 • Utgivningsdatum:US 2015-05-12
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Batman Unlimited: Animal Instincts
 • Genre: Action Animerat Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Batman Unlimited: Animal Instincts Stream Online

Batman Unlimited: Animal Instincts full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Batman Unlimited: Animal Instincts film

Direktör för film och besättning bakom Batman Unlimited: Animal Instincts

 • Butch Lukic/Director
 • Heath Corson/Writer
 • Kevin Riepl/Music
 • Michael E. Uslan/Executive Producer

Batman Unlimited: Animal Instincts – Film skådespelare och skådespelerska

 • Chris Diamantopoulos/Green Arrow (voice)
 • Roger Craig Smith/Batman (voice)
 • Dana Snyder/The Penguin (voice)
 • Will Friedle/Nightwing (voice)
 • Charlie Schlatter/The Flash (voice)
 • Yuri Lowenthal/Red Robin (voice)

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Batman Unlimited: Animal Instincts film en ligne gratuit,voirfilm Batman Unlimited: Animal Instincts complet HD, Télécharger Batman Unlimited: Animal Instincts film en francais hd, Batman Unlimited: Animal Instincts téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Batman Unlimited: Animal Instincts film en ligne version complète, Batman Unlimited: Animal Instincts téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

8.4

The Dark Knight

The Dark Knight

Med hjälp av polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent åtar sig Batman att utrota den organiserade brottsligheten i Gotham för alltid. Tremannaväldet visar sig vara effektivt men de blir genast ett hett byte för det kriminella geniet Jokern, som orsakar anarki i Gotham och tvingar Batman närmare gränsen mellan hjälte och brottsling.

7

Superman the Movie

Superman the Movie

Vi får följa hela den fantastiska historien om hur vår vän kommer till jorden efter att hemplaneten Krypton exploderat, antar täcknamnet Clark kent och möter superskurken Lex Luthor i en superkamp som får hela jorden att hålla andan.

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Efter en mystisk frånvaro som dröjt flera år, kommer mannen av stål tillbaka till Jorden. Alltmedan en gammal fiende planerar att ta ifrån honom hans krafter en gång för alla, inser Superman att kvinnan han älskar, Lois Lane, har gått vidare i livet. Eller har hon det? I Supermans bitterljuva återkomst ställs han inför utmaningen att hitta ett sätt att komma Lois närmare och samtidigt hitta sin plats i ett samhälle som lärt sig att klara sig utan honom. I ett försök att skydda den värld han älskar från att förgöras, ger sig Superman iväg på en resa som tar honom från havets djup till yttre rymdens mest avlägsna platser.

7.6

Batman Begins

Batman Begins

Som ung pojke bevittnade Bruce Wayne när hans miljonärföräldrar mördades mitt framför ögonen på honom, ett trauma som ledde honom till att bli besatt av tanken på hämnd, men hans chans rycks bort framför honom som genom ödet. Efter att ha försvunnit till öst där han får hjälp av en farlig, men ärlig ninjaledare, Ra’s Al-Ghul, återvänder han till det förfallna Gotham City som är överöst av organiserad brottslighet och farliga individer som manipulerar systemet medan företaget han ärvde håller på att välta. Upptäckten av en grotta under hans hem och en prototyp av en skottsäker dräkt leder honom till att ta ett alter ego, någon som ska sätta skräck i de män som begår orätt – Bruce blir Batman.