Stream film online

Berättelsen Om Narnia: Häxan Och Lejonet Stream Swesub ~ Online HD Film (2005) Gratis

Rating: 7
Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet Stream Swesub Följ med till en helt ny värld när Walt Disney Pictures och Walden Media presenterar C.S. Lewis tidlösa och storslagna äventyr. Med fantastiska specialeffekter får du uppleva syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peters svindlande äventyr.På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!

 • Släpp: 2005-12-07
 • Produktion: Walt Disney Pictures / Walden Media /
 • Utgivningsdatum:GB 2005-12-07
 • Filmens budget:$180,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet
 • Genre: Äventyr Familj Fantasy

Dela den här filmen till dina vänner

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet Stream Online

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet film

Direktör för film och besättning bakom Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

 • Andrew Adamson/Director
 • C. S. Lewis/Author
 • Philip Steuer/Producer
 • Mark Johnson/Producer
 • Perry Moore/Executive Producer
 • Andrew Adamson/Executive Producer

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet – Film skådespelare och skådespelerska

 • William Moseley/Peter Pevensie
 • Anna Popplewell/Susan Pevensie
 • Skandar Keynes/Edmund Pevensie
 • Georgie Henley/Lucy Pevensie
 • Liam Neeson/Aslan (voice)
 • Tilda Swinton/White Witch

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet film en ligne gratuit,voirfilm Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet complet HD, Télécharger Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet film en francais hd, Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet film en ligne version complète, Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

6.5

Berättelsen om Narnia: Prins Caspian

Berättelsen om Narnia: Prins Caspian

I Prins Caspian, den andra filmen i Berättelsen om Narnia-serien, får du återigen uppleva C.S.Lewis magiska fantasivärld. Följ med Peter, Susan, Edmund, Lucy och det ståtliga lejonet Aslan, som tillsammans med nya spännande Narnia-varelser och Prins Caspian, leder Narnias invånare på en otrolig resa för att återupprätta fred och ära i det förtrollade landet. Det här svindlande filmäventyret börjar där Berättelsen om Narnia – Häxan och lejonet slutade. Du får uppleva ännu mer magi och möta den nye hjälten Prins Caspian i ett fantastiskt äventyr som är fyllt av fantasi, mod, kärlek, glädje och humor – som alla i familjen kommer att vilja se om och om igen.

7.5

Trollkarlen från Oz

Trollkarlen från Oz

12-åriga Dorothy och hennes hund Toto hamnar mitt i en tornado och tas med på en resa över regnbågen och in i det fantastiska landet Oz. Detta klassiska äventyr är fyllt av Oz alla invånare, förtrollade skogar och oändliga överraskningar. Det största äventyret av dem alla börjar dock när Dorothy och hennes nya vänner söker sig till kungarikets mystiske trollkarl, som är den ende som kan hjälpa henne hem.

7.8

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och de vises sten

En helt ny värld öppnar sig för Harry när han börjar på Hogwarts Skola För Häxkonster Och Trolldom. Han lär sig den flygande sporten Quidditch och spelar ett spännande spel med levande schackpjäser på sin färd mot den ondskefulle trollkarlen som är ute efter att förgöra honom.

7.1

Den oändliga historien

Den oändliga historien

När Bastian börjar läsa boken “Den oändliga historien” upptäcker han till sin stora förvåning att han är en del av handlingen. Han måste ge sig iväg på en lång och farlig resa för att rädda det fjärran landet Fantasien från undergång.