Stream film online

Harry Potter Och Den Flammande Bägaren Stream Swesub ~ Online HD Film (2005) Gratis

Rating: 7.7
Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och den flammande bägaren Stream Swesub När den flammande bägaren väljer ut Harry Potter som en av deltagarna i Den Magiska Trekampen tvingas han tävla mot två andra magiskolor i en stenhård kamp om evig ära. Men Harry anmälde sig inte ens som kandidat… så vem såg till att han kunde väljas? Harry blir tvungen att slåss mot en livsfarlig, eldsprutande drake, möta onda vattendemoner och ta sig igenom en farlig, förtrollad labyrint – och alltihop bara för att sedan hamna i klorna på Han-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn.

 • Släpp: 2005-11-16
 • Produktion: Patalex IV Productions Limited / Warner Bros. Pictures / Heyday Films /
 • Utgivningsdatum:GB 2005-11-16
 • Filmens budget:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Harry Potter och den flammande bägaren
 • Genre: Äventyr Fantasy Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Harry Potter och den flammande bägaren Stream Online

Harry Potter och den flammande bägaren full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Harry Potter och den flammande bägaren film

Direktör för film och besättning bakom Harry Potter och den flammande bägaren

 • Mike Newell/Director
 • Steve Kloves/Screenplay
 • J.K. Rowling/Novel
 • David Heyman/Producer
 • Patrick Doyle/Original Music Composer
 • Roger Pratt/Director of Photography

Harry Potter och den flammande bägaren – Film skådespelare och skådespelerska

 • Daniel Radcliffe/Harry Potter
 • Rupert Grint/Ron Weasley
 • Emma Watson/Hermione Granger
 • Ralph Fiennes/Lord Voldemort
 • Michael Gambon/Albus Dumbledore
 • Alan Rickman/Severus Snape

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Harry Potter och den flammande bägaren film en ligne gratuit,voirfilm Harry Potter och den flammande bägaren complet HD, Télécharger Harry Potter och den flammande bägaren film en francais hd, Harry Potter och den flammande bägaren téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Harry Potter och den flammande bägaren film en ligne version complète, Harry Potter och den flammande bägaren téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.6

Harry Potter och Fenixorden

Harry Potter och Fenixorden

Lord Voldemort har återvänt och Trollkarlsministeriet gör allt som står i deras makt för att inte avslöja sanningen för trollkarlssamhället. Bland annat utses professor Dolores Umbridge till ny lärare i Försvar mot Svartkonst på Hogwarts. Hennes lektioner lämnar dock de unga eleverna inkapabla att försvara sig mot de mörka krafter som hotar den. Efter lite övertalning från Hermione och Ron tar Harry saken i egna händer och tränar i hemlighet upp en liten grupp elever inför strid i svartkonst som han vet väntar dem.

7.8

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och de vises sten

En helt ny värld öppnar sig för Harry när han börjar på Hogwarts Skola För Häxkonster Och Trolldom. Han lär sig den flygande sporten Quidditch och spelar ett spännande spel med levande schackpjäser på sin färd mot den ondskefulle trollkarlen som är ute efter att förgöra honom.

7.6

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och hemligheternas kammare

Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men hur ska han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockman? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwarteleven efter den andra. Är det Harrys största fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker – Harry Potter själv?

7.9

Harry Potter och fången från Azkaban

Harry Potter och fången från Azkaban

I Harry Potter och fången från Azkaban återvänder Harry, Ron och Hermonie, som nu blivit tonåringar, till sitt tredje år på Hogwarts där de tvingas möta den förrymda fången Sirius Black som utgör ett stort hot mot Harry. Harry och hans vänner lär sig även under sitt tredje år att hantera Hippogriffer (till hälften hästar och till hälften örnar) driva tillbaka föränderliga Boggartar som byter skepnad och bemästra spådomskonsten.De besöker även trollkarlsbyn Hogsmeade och spökande huset som är den mest hemsökta huset i landet. Utöver dessa nya erfarenheter måste Harry övervinna hotet från de själasugande Dementorerna, överlista en farlig varulv och till sist hantera sanningen om Sirius Black och hans förhållande till Harry och Harrys föräldrar.