Stream film online

Nu är Det Jul – Igen 2 Stream Swesub ~ Online HD Film (2002) Gratis

Rating: 5.5
Nu är det jul - igen 2

Nu är det jul – igen 2

Nu är det jul – igen 2 Stream Swesub De senaste åtta åren har Scott Calvin blivit allas favorit, inte minst hos sina trogna nissar som tycker att han är den bästa Tomten någonsin. Men denna jul börjar allt krångla. Hans egen son Charlie har hamnat på årets “stygga-barn-lista”. Dessutom måste han hitta den rätta fru Tomtemor och gifta sig före julafton, annars blir han helt avtomtifierad. Så mitt i julstöket finns bara en sak för honom att göra; lämna ifrån sig tomteluvan till en extratomte och åka hem från Nordpolen för att reda ut sitt familjetrassel!

 • Släpp: 2002-10-31
 • Produktion: Boxing Cat Films / Walt Disney Pictures / Outlaw Productions /
 • Utgivningsdatum:US 2002-10-31
 • Filmens budget:$65,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Nu är det jul – igen 2
 • Genre: Fantasy Komedi Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Nu är det jul – igen 2 Stream Online

Nu är det jul – igen 2 full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Nu är det jul – igen 2 film

Direktör för film och besättning bakom Nu är det jul – igen 2

 • Michael Lembeck/Director
 • Leonardo Benvenuti/Screenplay
 • Steve Rudnick/Screenplay
 • Robert F. Newmyer/Producer
 • Brian Reilly/Producer
 • Jeffrey Silver/Producer

Nu är det jul – igen 2 – Film skådespelare och skådespelerska

 • Tim Allen/Scott Calvin / Santa Clause
 • Elizabeth Mitchell/Principal Carol Newman
 • David Krumholtz/Bernard, the Elf
 • Eric Lloyd/Charlie Calvin
 • Spencer Breslin/Curtis
 • Judge Reinhold/Dr. Neil Miller

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Nu är det jul – igen 2 film en ligne gratuit,voirfilm Nu är det jul – igen 2 complet HD, Télécharger Nu är det jul – igen 2 film en francais hd, Nu är det jul – igen 2 téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Nu är det jul – igen 2 film en ligne version complète, Nu är det jul – igen 2 téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

5.7

Klappjakten

Klappjakten

Han har besegrat rymdvarelser och terminators. Han har räddat världen från undergång ett otal gånger. Nu står han inför sitt tuffaste uppdrag någonsin, han ska hitta den mest eftertraktade leksaken i hela världen på 24 timmar. Arnold Schwarzenegger spelar huvudrollen som Howard Langston, en välmenande far som älskar sin familj över allt på jorden, men han har dåligt samvete för att han inte tillbringar tillräckligt med tid med dem. Denna jul ska bli annorlunda och hans son ska få den julklapp han önskar sig allra mest, en leksak som kallas “Turbo man”. Det finns bara ett problem, det är inte bara Howards son som har “Turbo man” högst upp på önskelistan. Alla världens ungar tycks ha det denna jul. Och nu börjar en hårresande, actionladdad och alldeles vanvettig jakt över stock och sten och över desperata pappor för att få tag på ett exemplar. Alla knep är tillåtna. och plötsligt är det inte bara jul, det är öppet krig.

7.8

Nightmare Before Christmas

Nightmare Before Christmas

Följ med till en helt ny värld där varje helg har sitt eget land. I Halloweenstaden härskar den oberäknelige Pumpakungen Jack Skellington. Han övervakar skapandet av alla ruskigheter, rysningar och överraskningar som de exporterar till “den riktiga världen” varje år. Jack tröttnar på rutinerna, men hans liv får en ny mening när han av en slump öppnar dörren till Jullandet. Han blir helsåld och beslutar sig för att ta kontrollen över julen. Med hjälp av sina entusiastiska invånare i Halloweenstaden ger han tomten semester och skapar enligt sin egen mening “en ny förbättrad version av julen”.

6.5

Grinchen - julen är stulen

Grinchen – julen är stulen

Grinchen är en vresig, grön och hårig varelse, som bor i en grotta på toppen av ett berg, med utkik över byn Whoville. Samtidigt som byborna förbereder sitt hektiska julfirande, bestämmer sig Grinchen för att sätta stopp för julen en gång för alla genom att stjäla alla deras julklappar och pynt på julafton. Men han upptäcker att den sanna julkänslan är mer än bara glitter och leksaker.

6.3

Nu är det jul - igen

Nu är det jul – igen

När jultomten ramlar ner från Scott Calvins tak och sen inte kan göra sitt jobb blir det upptakten till ett otroligt äventyr. Scotts son Charlie övertalar sin pappa att ta på sig tomtedräkten, och med tomtens åtta renar drar de sen till Nordpolen. Där upptäcker de snart att den som tagit på sig tomtens alla plikter! Under året som kommer växer både magen och skägget på en förvånad men inte alltför lycklig Scott, som får vänner, familj och arbetskamrater att tro att han förlorat förståndet. Alla utom Charlie, som tycker att han pappa är som klippt och skuren för sitt nya jobb!